Rudersdal Juveler

Kontakt os

Telefon: +45 33 12 26 11
Mail: info@smykkeland.dk
Hjemmeside: www.rudersdaljuveler.dk
Facebook: Rudersdal-Juveler

Åbningstider

Mandag – Fredag: 9.30 – 18.00
Lørdag: 9.30 – 15.00

rudersdal-juveler

Hos Rudersdal Juveler har vi et bredt og eksklusivt udbud af top kvalitetsmærker i smykker, vielsesringe og ure.

Vi tilbyder også specialfremstillede smykker, som kan designes og udformes i samråd med den enkelte kunde på eget værksted, hvor vi også udfører reparationer af både ure og smykker.

Vi er specialister i diamanter med egen import fra Antwerpen og kan tilbyde en særlig ekspertise i vurdering og rådgivning til den enkelte kunde ved køb af nye sten samt evt. ved forandringer i bestående smykker.

Vi reparerer gerne smykker, bestik eller urkasser, som trænger til en ny forgyldning eller forsølvning eller lysestager, der trænger til ny filt. Vores anlæg er særdeles kraftigt og giver et meget flot resultat.

Vi graverer selv på eget værksted og har også en meget dygtig håndgravør tilknyttet butikken. Vores graveringsopgaver kan derfor udføres meget hurtigt i presserende tilfælde. Vi er stolte af vores håndgravør, da der er meget få tilbage af dem i Danmark. Håndgravering er særligt eksklusivt og giver et unikt og personligt særpræg.

Vi glæder os til at se dig i butikken ligesom du naturligvis er meget velkommen til at handle i vores webshop – www.rudersdaljuveler.dk